Mind Gym

is een interactieve manier in het aanleren van nieuw gedrag, kennis en vaardigheden.

Verbeeld je eens dat je in direct contact komt met je alles doordringende hogere intelligentie en ervaart dat deze je wilt helpen. Verbeeld je tevens dat je dit contact op zo’n eenvoudige manier hebt gemaakt dat je jezelf voor de rest van je leven nooit meer hulpeloos ver verwijderd zult voelen van iets waarvan je dacht dat het er altijd al was, maar waar je net niet bij kon: een wijsheid die je te hulp komt, een plotseling inzicht wanneer je die nodig hebt, het gevoel op een liefderijke, krachtige manier aanwezig te zijn. Hoe zou dat voor je zijn?

Meditatie

In het dagelijkse spraakgebruik verstaat men onder meditatie het nadenken over dingen. Als even stopt met lezen en gaat peinzen over wat je morgen zult eten, dan ben je aan het mediteren. In de verschillende meditatieve disciplines heeft het woord meditatie een meer specifieke betekenis die betrekking heeft op een speciale bewustzijnstoestand. In sommige disciplines is het bereiken van dit niveau het doel op zichzelf, om de geest vrij te maken van alle bewuste gedachten. Dit veroorzaakt een aangename toestand van rust die in grote mate bijdraagt tot algehele ontspanning en voorkoming van door spanningen veroorzaakte ziekten, zoals talrijke studies hebben aangetoond. Maar dit is passieve meditatie.

‘ 9 jaar geleden heb ik een hersenbloeding gehad en sindsdien heb ik veel last van spasme en pijn in mijn rechterarm en- been. Door deze training ben ik mijn spasme kwijt en heb ik geen pijn meer. De training heeft mij ook geholpen om meer beweging in mijn rechterarm en been te krijgen. Echt super wat Mind Gym met je kan doen’

Esmee, School4stress

Mind Gym gaat veel verder

Bij Mind Gym leer je je geest te gebruiken om problemen op te lossen: kleine, irriterende, zowel als grote, lastige. Dit is dynamische meditatie; de kracht is waarlijk opzienbarend. Ook leer je dat naast gevoel, smaak, reuk, gehoor en zicht zintuigen zijn waar je mee geboren bent. Er zijn nog andere krachten of zintuigen die je kunt ontwikkelen. Mind Gym heeft de opdracht je te trainen in het opwekken van deze krachten.

Mind Gym verruimt je bewustzijn

De training bestaat uit vijf onderdelen:

  1. Ontdekken van je lichaam: via je lichaam ervaar je de buitenwereld en leer je haar kennen.  In de deze module ontwikkel en vergroot je je lichamelijke bewustzijn.
  2. Vergroot je waarnemingsbesef: onbewust blijf je alles waarnemen, maar bewust is het afgenomen. Je ontwikkelt een scherp en samengesteld evenwicht tussen je vijf zintuigen.
  3. Natuurlijk Ademhalen: goed ademen is essentieel voor een gezond lichaam. Je hebt gedurende je leven een adempatroon ontwikkeld, waarin je emoties, gedachten en ervaringen zijn vastgelegd.
  4. Werken met je onderbewuste: je leert om scheiding aan te brengen in je kritische en onbewuste brein.
  5. Ontwikkel je genezingskracht van je lichaam: je leert om veranderingen tot stand te brengen in je eigen lichamelijke, psychische en emotionele processen.

Praktische informatie:

Individueel programma (groepstrainingen in company ook mogelijk)
Kosten: € 595,-
Inhoud:

  • 5 (online) sessies van 1 uur
  • Verschillende testen en vragenlijsten
  • Oefeningen om thuis te trainen.

Neem contact op

Bedankt, uw bericht is verzonden.
Probeer het opnieuw, het is niet gelukt.